Inchiriere Vila Birou / Rezidențial Iancu Nicolae Jolie Ville de inchiriat — Iancu Nicolae, Bucuresti

Bucuresti,  Iancu Nicolae

ID:630

1.750€ / luna

Descriere casa vila

Pentru tine ce înseamnă cuvântul VILĂ? Îți imaginezi o casă mare, super spațioasă și extrem de luxoasă? Pentru noi aceste lucruri reunite, plus siguranța și confortul tău acasa sau la birou, toate acestea sunt însumate de cuvântul VILĂ.Tocmai de aceea, îți prezentăm astăzi o vilă de închiriat care se preteaza pentru rezidential sau pentru un birou spatios si incapator su mai multe spatii de parcare, în apropiere de zona Baneasa, Bd Erou Iancu Nicolae  – Jolie Ville. Amplasată în zona de nord a Capitalei, vă oferă acces rapid către alte mijloace de transport in comun situate la 2-3 minute.Această vilă este construită în anul 2005, având un regim de înălțime P+1E+M, cu o suprafață utilă de 191MP. Este decomandată, oferindu-ți 6 camere, dressing, spații de depozitare, doua bai și o bucătărie mobilata si utilată. Toate camerele sunt mari, spațioase, amprenta la sol fiind de 70MP, iar suprafața totală ajungând, după cum am spus, la 191 MP.
Așadar, un loc uriaș pentru a vă bucura în familie de lux și de relaxare.Vei avea loc pentru a-ți petrece clipe de neuitat alături de cei dragi, având la dispoziție o curte interioară de 370 MP, pavată și construită expres pentru a-ți oferi clipe de relaxare în tumultul urban din exteriorul zidurilor.Un mediu plăcut și relaxant, o adevărată fortăreață dotată cu centrală proprie, parchet,gresie, faianță, vila aceasta este o adevărată escapadă din traficul Bucureștiului și din spațiile înghesuite cu care ești probabil obișnuit.Se închiriază nemobilată, tocmai pentru a vă oferi ție și celor dragi ocazia să o personalizați după bunul gust. Vă veți putea bucura de o clădire super spațioasă, cu acces rapid la mijloace de transport și la spații de birouri sau spații comerciale, dar și la cafenele,restaurante, școli și grădinițe.Această VILĂ poate reprezenta locul pe care să-l numiți cu adevărat „ACASĂ”. Este nevoie doar de plata unei luni în avans și a doua luni de garanție pentru ca vila să vă fie predată în chirie. Prețul este unul de 1750 euro lunar, însă aveți opțiunea de a negocia o ofertă avantajoasă.

Dispune de 3-4 locuri de parcare,acces usor la mijloacele de transport.

Conditii: Plata 1 luna avans + 2 luni garantie  iar contractul se incheie pentru minim un an.

Vila duplex de inchiriere in zona - Bucuresti, reper , avand 6 camere, 4 dormitoare, suprafata totala construita 191 mp, suprafata utila 191 mp si suprafata teren 450 mp. Deschiderea este de 20 ml. Imobilul are amprenta mp, curtea individuala libera 370 mp. Are structura din caramida , este construita in anul 2005, renovat , constructie din caramida porotherm, avand 2 bai, 1 bucatarii. Dotari : acoperis: tigla; bucatarie: da, mobilata, utilata, inchisa; calorifere: da; ferestre casa: term. pvc; incalzire casa: centrala termica; izolatii termice: exterior; mobilat: nemobilat; pereti: faianta, lavabil; plansee: beton; podele: parchet, gresie; structura casa: caramida; tip curte: individuala. Pretabil locuinta/birou. ID intern: 630.

Vila se poate închiria și rezidențial și pentru firma, de preferabil nemobilata.

 

Caracteristici casa vila

 • Numar Camere: 6
 • Zona: Iancu Nicolae
 • Suprafata utila: 191 mp
 • Reper:
 • Strazi: Asfaltate
 • Numar Dormitoare: 4
 • Tip casa: Duplex
 • Numar Bai: 2
 • Regim Inaltime: 1
 • Numar Bucatarii: 1
 • An Constructie: 2005
 • Suprafata Teren: 450 mp
 • Acces: Auto, Autobuz
 • Front: 20 ml / nr fronturi 1
 • Destinatie: Locuinta/Birou

Caracteristici generale casa vila

 •  Acces auto:Acces auto

   Acces Casa:Autobuz Auto

   Acces internet:Fibra optica

   Acoperis:Tigla

   Bucatarie:Da Mobilata Utilata Inchisa

   Calorifere:Da

   Curte:Pavata

   Destinatie:Locuinta/Birou

   Dotari:Aer Conditionat Aragaz

   Ferestre Casa:Term. PVC

   Incalzire Casa:Centrala Termica

   Izolatii termice:Exterior

   Materiale:Caramida Porotherm

   Mobilat:Nemobilat

   Pereti:Faianta Lavabil

   Plansee:Beton

   Podele:Parchet Gresie

   Servicii:Administrare Paza

   Stadiu Finisare:Finalizat

   Strazi:Asfaltate

   Structura Casa:Caramida

   Teren imprejmuit:Teren imprejmuit

   Tip Casa:Duplex

   Tip Curte:Individuala

   Utilitati:Gaz Canalizare Apa Curent

   Zidarie:BCA

Harta