Inchiriere spatiu birouri 262 MP JIULUI Partial / Total de inchiriat — Piata Presei Libere, Bucuresti

Bucuresti,  Piata Presei Libere

ID:281

6.150€ / luna

Descriere spatiu birouri

Avem onoarea să vă prezentăm în exclusivitate o proprietate de portofoliu, un spațiu de birouri oferit spre închiriere, în zona Piața Presei Libere - București, având ca reper Jiului, Dămăroaia. Clădirea este dispusă pe 6 etaje, avand 4+ camere, 2 bai, 3 balcoane, o bucătărie.

Este dispusă într-o zonă premium a Bucureștiului, la doar 10 minute de Parcul Herăstrău, având acces la transport în comun (2 stații de troleibuz și 2 stații de autobuz în imediata apropiere). La o distanță de 1.5km față de clădire se află și principala stație de metrou, Jiului, aferentă magistralei nr. 4. Clădirea are în vecinătate spațiile de birouri Petrom City, City Gate, World Trade Center, Bucharest Business Park.

Suprafața totală disponibilă spre închiriere, prezentată în această ofertă, este de 262 mp (din totalul de 5.430 mp, din care suprafața de 3.478 mp reprezintă suprafața utilă pentru birouri și alte facilități adiacente (holuri, grupuri sanitare).  

Clădirea este certificată ca fiind imobil cu clasă energetică A și este inclusă în catalogul clădirilor verzi.  Are structură din beton , este construită în anul 2020, renovată, construcție din beton armat.

Dotări: climatizare, instalații sanitare Kludi și Geberit, înstalații electrice Gewiss, Legrand și Schneider, clădirea are generator autonom și rețea de curenți slabi pentru telefonie și IT. Imobilul dispune și de sistem P.S.I. este dotat cu hidranți, sisteme de sprinklere și senzori. Sistemele antiefracție și supraveghere video nu lipsesc nici acestea, iar lifturile sunt premium, Thyssenkrupp, 2 lifturi de persoane și unul de echipamente.

De asemenea, există propriul sistem de apă potabilă cu o capacitate de 4000 litri, dar și un rezervor pentru incendiu cu o capacitate de 161,45 mc de apă. Pomparea apei în sistem se face printr-un echipament premium, Wilo.
 

Bucătăria este utilată cu chicinetă, imobilul are ferestre termopan din aluminiu, încălzire pe bază de convectoare , dar și încălzire în pardoseală. Este disponibilă spre închiriere în funcție de nevoile clienților, având mai multe nivele.

Clădirea perfectă pentru orice birou la standarde înalte

Clădirea are parte de dotări premium, specifice spațiilor de birou moderne. Are acces pe bază de cartelă magnetică, servicii de pază și administrare și servicii de menaj și supraveghere video 24/7.

La nivel de utilități, clădirea este racordată la rețelele de energie electrică, apă, canalizare, telefonie și internet prin tubulatură Netcity, având multipli furnizori, iar pentru furnizarea apei calde din grupurile sanitare există și sistem de panouri solare.

Dotările sunt indiscutabil premium,  acest spațiu respectând  standardele pentru un birou care să-ți întâmpine colegii sau angajații la muncă, în cel mai plăcut mod posibil. Pentru că respectăm acest lucru, iar datoria noastră este să oferim clienților cele mai bune servicii, am preluat această ofertă în exclusivitate, pentru a vă aducce pe piață oportunități ca aceasta, de altfel, destul de limitate raportate la cerere.

Ceea ce vă prezentăm în continuare este planul complex, pe nivele, al clădirii.  

Etajul 2 al clădirii este compartimentat într-un birou de 9,15mp alături de camera serverului de 3.2mp, un spațiu deschis de 305mp și grupuri sanitare de 35mp + o chicinetă de 8.98mp. Aici avem acces către terasa de la parcarea interioară, dar și către liftul de marfă și către terasa și balconul dinspe intrarea principală (4 uși)

Etajul 3 are o disponibilitate de 168,2mp utili și 4 compartimentări: camera de server de 3.2mp, birou de 9,15mp, birou / sală de ședințe de 32,5 mp și un spațiu open space de 123,5mp. Avem și acces individual către 2 terase / balcoane de aproximativ 27mp. 

Etajul 4 al clădirii are o disponibilitate de 255mp, având 4 compartimentări, după cum urmează: 3 birouri individuale cu spații între 9 și 30mp, open space de 175mp și accces individual la 2 terase de 17,5mp 

Nivelul 6 al clădirii - Aici avem disponibile o terasă generoasă de 202mp, care asigură o priveliște de excepție. Sunt disponibili 236mp la interior și 202 mp pe tereasă, având 6 compartimente, 5 cu dimensiuni între 10 și 30mp utili, iar un spațiu este open space cu o suprafață de 77mp. Spațiul se poate reconfigura în funcție de nevoie.

Prețul este ușor negociabil, având în vedere avantajele strategice ale acestui spațiu. Ne puteți contacta pentru a stabili o vizionare și pentru a vă oferi mai multe detalii. Împreună putem consulta planurile sau strategia dumneavoastră de extindere a companiei pe care o reprezentați, iar noi vă putem fi alături în realizarea visului de a vă reloca într-un spațiu de birouri demn de prestanța companiei dvs.

Caracteristici spatiu birouri

 • Zona: Piata Presei Libere
 • Suprafata utila: 262 mp
 • Reper: Jiului, Dămăroaia
 • Etaj: 6
 • Tip Spatiu: Cladire birouri
 • Dispunere: Open space
 • Clasa Birouri: B
 • Stadiu: Finalizat
 • An Constructie: 2020
 • Acces: Auto, Autobuz, Pietonal

Caracteristici generale spatiu birouri

 •  Acces Casa:Auto Pietonal Autobuz

   Bucatarie:Utilata Chicineta

   Calorifere:Nu

   Dispunere Spatii:Open space

   Dotari Birouri:Lift persoane Priza de date Aer Conditionat Cafenea Spoturi Lift marfa Senzor incendii Sala consiliu Camera server Usa intrare sticla Fatada de sticla Interfon Internet Telefon

   Ferestre Casa:Term. aluminiu

   Incalzire Casa:Incalzire pardoseala Convectoare

   Materiale:Beton Armat

   Mobilat Birouri:Nemobilat

   Pereti:Lavabil

   Plansee:Beton Armat

   Podele:Gresie Mocheta

   Servicii birouri:Acces cartela magnetica Paza Portar Administratie Menaj Supraveghere video

   Stadiu Finisare:Finalizat

   Strazi:Asfaltate

   Structura Casa:Beton

   Utilitati:Canalizare Apa Curent trifazic Curent

   Vecinatati Spatii:Autobuz Supermarket

Harta